vrijdag 9 maart 2012

workshopje bij Gil De Vloo (1)

english in green...het was heel leuk... een middagje met Gil experimenteren met 'puff pasta' (het is een pasta die op textiel aangebracht wordt en nadien opgepuft wordt met een heatgun... ik probeerde met sjablonen en stempels...sjablonen geeft het mooiste effect en ik ga nog eens proberen met grovere stempels , want de fijne structuren verdwenen in de pasta volledig ..


we had a lot of fun on the workshop by Gil ...we tryed 'puff paste'...and I had the best results with templates...
ik kleurde het nadien bij met paint sticks... een leuk resultaatje ... misschien voor een kaftje van een schetsboekje ??


after it dryed I colored it with paint sticks ... I like the result ...maybe I'll use it for the cover of my scetchbook ...

en dit was een ander experimentje met zwarte puff... en binnen twee weken gaan we zijde plisseren met Gil ...ik kijk er al naar uit !

and this was another try out with black puff paste... and soon there's the next workshop with Gil... I'm looking forwards !

8 opmerkingen:

 1. Het is zeker heel leuk werken met puffpasta! Er zijn tal van mogelijkheden. Jou resultaten zijn heel mooi,vooral met de sjablonen! Een workshop bij Gil is gegarandeerd een succes! Ik heb er al verschillende gevolgd bij Zjdelings in Tilburg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow! dit lijk mij een leuke techniek. heerlijk zo'n workshop volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. da's leuk ! Zo vrolijke stofjes kunnen maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt er prachtige lappen van gemaakt. En dat inkleuren nadien vind ik een goede tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk effect geeft dat, ik ken het nog niet.
  groet

  BeantwoordenVerwijderen