vrijdag 12 augustus 2011

kleine meisjes worden groot ...


25 werd ze deze week ... een hele dame ... en ze heeft de laatste jaren toch heel wat doorwerkt ...mooi vind ik dat ... en vooral dat ze in haar kracht staat en dat is haar verdienste ... ook nu zijn de dingen niet evident ... haar vriend zijn ouders kregen dit jaar beide een kankerdiagnose, zijn moeder overleed net één dag voor ze jarig werd, hoewel het verwacht was, is een diagnose krijgen en zes maanden later sterven een heftig iets en ondertussen weet de vader ook dat hij kanker heeft ... een echt feest zat er niet in, maar toch vond ik dat ze er eens uit moest , we samen maar eens een avondje door moesten brengen... ook bij minder mooie tijden moet je de mooie dingen vast houden is mijn motto... dus even een aperootje in de tuin en dan aan de pasta ( op haar vraag)... en voor het dessert : cupcakskes... een hobby die ze een aantal weken ontdekt heeft en waar ze veel plezier aan beleeft ... het experimenteren heeft ze dan toch een beetje in zich ;-)


en behalve een centje voor haar moto die ze wil kopen, wat hebbedingetjes voor haar cupcakskes wens ik haar vooral het komende jaar veel zorgeloos genieten ...5 opmerkingen:

 1. Heel erg gefeliciteerd met haar verjaardag maar ook heel veel sterkte voor haar en haar schoonfamilie maar ook voor jou. Ik denk aan jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tja ze worden groot en het leven spaart ze niet. Gefeliciteerd met je dochter !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groot worden gaat gepaart met grotere emoties en dan is het fijn dat er iemand is die er voor je is. Gefeliciteerd met je meisje. knufzz..peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een zwaar jaar voor zo'n jonge vrouw - verdriet en zorgen ipv gedachtenloos vrolijk jong zijn. ik wens haar, haar schoonfamilie en jullie veel sterkte maar ik hoop dat er toch veel momenten van mooi geluk zullen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen