maandag 14 februari 2011

Monday moodboard

english in green...

1. ElephantDancing
2. Baymut
3. Woolmint
4. Zsazsazsu

Valentijn...niet iets van één dag ...liefde is een proces van goede en kwade dagen, van mooie momenten en verdriet...van boos zijn en toch weer verder gaan... van weten het is niet alles , maar toch goed ... en van elkaar kunnen verwonderen niet alleen die dag maar een heel leven lang ... het heeft veel vormen en meestal niet diegene die in sprookjes beschreven worden ...maar het blijft de meest bijzondere emotie van waaruit alles ontstaat...Valentine...just not for one day... love is a process of good and bad days, of happiness and sadness... to be furious and even than going further...knowing it isn't heaven but good enough... to surprise each other not only that special day but a whole life... love has manny appearences, mostly not a feary tale... but it's still the most precious emotion from witch everything's created...more on greets blog

11 opmerkingen:

 1. met liefde is het toch wel een beetje zoals in sprookjes: er gebeuren allerlei onverwachte dingen maar de held moet gewoon doorgaan en het pad blijven bewandelen naar het kasteel van de geliefde aan de horizon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. elke dag is de eerste dag van de rest van je leven, dus elke dag is het vieren waard. maar soms, maar soms, maar soms vieren we valentine, have a nice day inge:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sooo lovely finds!!!
  Happy valentines day!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely mood, lovely words!
  Happy Valentine´s day!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, alles is liefde. Morgen ook weer.
  grt, Helmi

  BeantwoordenVerwijderen