woensdag 13 juli 2011

afscheid ...

het lijkt al een hele poos een periode te zijn waar rondom mij veel mensen iemand verliezen... vandaag stuur ik veel licht en liefde naar de man van mijn nichtje die in enkele maanden heel wat voor zijn kiezen kreeg : het verlies van zijn moeder, een operatie en nu het verlies van zijn zus ... en dan fluister ik zacht maar toch wel dringend : mag het even wat minder ?? want ook al vormen die dingen je tot wie je bent ...soms heb je daar op het moment zelf echt geen boodschap aan... dus voor voor Pascal, Karel, Chantal en Nick (en al wie er nauw bij betrokken is ) heel veel sterkte !!

6 opmerkingen:

 1. Verdriet heeft tijd nodig, en mensen om je heen die van je houden. Knufzz...Peebee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms lijkt het of er perioden zijn dat er alléén maar nare dingen in je omgeving gebeuren. Inderdaad: dat heeft tijd en aandacht nodig.
  Sterkte,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en daar sluit ik me helemaal bij aan inge!
  veel liefde en kracht:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I hope your family, can be strong, in this time of loosing.
  The angel is very beautiful.
  xo,Dorthe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja zo gaat het soms teveel tegelijk! Maar je hebt er een prachtig werkje voor gemaakt. Zelf geschilderd? Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig wat je gemaakt hebt Inge! Steun in moeilijke periodes wordt echt enorm geapprecieerd. Ik weet ervan mee te spreken, je beseft het pas als je het zelf hebt meegemaakt, gewoon al een kort woordje van medeleven doet al deugd!
  Nog een vraagje tussendoor; post je niet iets i.v.m. de reacties i.v.m. Cherry Blossoms? Ik weet niet wie de DVD allemaal te zien zal krijgen (hoeveel personen zijn er in de running, hebben ze een blog of niet?), en ik ben echt wel benieuwd wat ze ervan gevonden hebben. Lieve groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen