vrijdag 24 juni 2011

veel te beleven in Leiden...

english in green...

we hadden de kaarten al besteld en de beslissing genomen om dit weekend hier te zijn voor mijn vader stierf... het was even twijfelen of ik het kon opbrengen... maar ik denk dat het me deugd zal doen en hij zou genoten hebben van mijn ervaringen... dus ik ga er voor ;-)

we already had the cards and took the decission to be here before my dad past away... but I think it'll be good for me and my dad should enjoy my stories about this... so I go for it...er is van alles te doen want het zijn 'lakenfeesten' dus marktjes, peurbakkentocht, Leiden culinair (hmmmm heerlijk !!), optredens en museumnacht... we zijn hier enkel voor het weekend , dus het wordt kiezen... maar we doen zeker de museumnacht...there's so much to do because there're 'lakenfeesten' (link above) and the 'museum night' ( als link above)... we can't do everything but we go for sure for the museum night...

en ik wil een kijkje nemen bij viltgalerie Lopsen ... daar is op dat moment meestal een tentoonstelling ...and I'll also visit the 'felt gallery Lopsen' (link above)... mostly they give at that moment an exposition...wordt dus vervolgd ;-)

show you more the next days ;-)


2 opmerkingen:

  1. ik heb lang in leiden gewoond en heb nog steeds een zwak plekje in mijn hart voor de lakenstad. heerlijk, de lakenfeesten en de peurbakkentocht!
    geniet van alle evenementen. en ja, je vader zal met plezier naar je kijken - waar hij ook is ...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer leuk hé! Was je ook bij de opening van de Museumnacht in Oudheden? Wij hebben weer genoten van een heerlijk weekend. Ik hoop dat, dat voor jullie ook zo is geweest, ondanks het verlies van je vader. XXX Simone

    BeantwoordenVerwijderen