woensdag 14 oktober 2009

hebbedingen....

het leuke aan etsy is dat ik er niet alleen een shopje heb, maar er ook een heel nieuwe wereld van mooie dingen voor me open gaat, wat wordt er over de hele wereld veel geïnvesteerd in creativiteit... want dat er tijd en veel tijd in zo'n winkeltje gaat zitten is me ondertussen wel duidelijk, het is een beetje een passie : het maken van iets is één ding , maar het mooi gepresenteerd krijgen en vorm geven en het promoten van je shopje vraagt ook heel wat tijd en als je verkoopt , komt er dan nog het inpakken en verzenden bij... maar het geeft ook wel energie :-)
maar ik heb me voorgenomen om vanaf volgende maand , elke maand met iets te verwennen vanuit de etsy-wereld... alleen al het op zoek gaan en bewonderen wat anderen maken is een plezier op zich... het computertijdperk heeft zo ook zijn voordelen... :-)... dus vanaf nu vind je wekelijks een hebbeding moodbord terug in mijn shopje, met de links... tijd dus om jezelf te verwennen :-) ... veel plezier ermee !


1.http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=32057757

2.http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=31764634

3.http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=31977266

4.http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=32058008

the fun is not only that I have my own Etsy shop now , but also to discover the other sellers...wowh what a beautiful things people made over the whole world... by seeing al those things , I made de decission that I start next month to spoiling myself monthly... and to share things with all of you, I'll make weekly a moodboard for 'things to want '... so take a look, it's time to spoil yourself :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten